0596 - 614620      |     custom preset deutsch x  custom preset english x

Nederlands English Deutsch
logo small

Coaten (hoogspannings) isolatoren

Voor verschillende opdrachtgevers, die onderdelen bouwen en plaatsen voor hoogspanningsvelden en -stations, hebben wij isolatoren gecoat. Dit voorkomt vervuiling van de isolatoren met zout- en chlorideaanslag. Zonder deze coating kan de isolator doorslaan. 

De isolatoren worden gecoat in een vuil afwerende siliconen coating, welke ervoor zorgt dat er minder gereinigd wordt op de hoogspanningsstations en er dus minder downtime is. Coaten is dus behoud van productiviteit.

De coating hebben wij zowel in het veld, op bestaande isolatoren die in gebruik zijn, als op onze shop in Delfzijl aangebracht.

Neem contact op als u hierover meer wilt weten.

Onze klanten

Onze klanten verdienen een plek op onze site. Omdat we trots zijn op onze klanten. En omdat we met heel veel passie en plezier voor hen werken. We werken voor diverse opdrachtgevers in uiteenlopende branches.

Aan ieder project, klein of groot, werken we met volle passie en 100% gedrevenheid. Met veel trots presenteren wij hieronder een greep uit onze opdrachtgevers waarvoor wij op dit moment werken of hebben gewerkt.

Gemeente Appingedam

Spie

Seajacks

PPG

Nam

Gemeente Delfzijl

Zeolyst

Gasunie

Engie

Dac

Boskalis

Bilfinger

Areva

Abb

Siemens

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag over bepaalde diensten van Straalbedrijf Koop? Bent u op zoek naar een offerte voor het stralen of spuiten van bepaalde voorwerpen? Neem gerust contact met ons op!