0596 - 614620      |     custom preset deutsch  custom preset english

Nederlands English Deutsch
logo small

Stralen van uw object door Straalbedrijf Koop

Neem direct contact op

Wat is stralen?

Stralen is het bewerken van een oppervlakte van harde materialen waarbij gebruik wordt gemaakt van zandstralen. Met behulp van een compressor wordt er met perslucht gritkorrels tegen een bepaald oppervlakte geblazen om een schuureffect te bereiken. Stralen is de meest effectieve manier om roest en verf te bestrijden en wordt ook steeds vaker ingezet.

Verschillende stralen

Stralen kan ingezet worden in vrijwel alle situaties. Normaliter veroorzaakt het stralen een mate van stof, wat niet wenselijk is in bepaalde omgevingen. Ook het gewenste eindproduct heeft invloed op de keuze welke soort straling wordt gebruikt bij de werkzaamheden. De grootte van het straaloppervlak heeft ook invloed op de stralingsmethode. Wanneer uw voorwerp of object te groot is om te verplaatsen kunnen wij door middel van mobiel stralen bij u op locatie komen. Onze straalmethoden op een rij:


 

Prijsopgave aanvragen

Meer weten over onze straalmogelijkheden en welke kosten dit met zich mee brengt? Vul via onderstaande knop ons contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om uw project te bespreken. Bent u liever gelijk op de hoogte van wat wij voor u kunnen betekenen? Schroom dan niet ons te bellen via 0596 - 614620.

Prijsopgave aanvragen

Onze klanten

Onze klanten verdienen een plek op onze site. Omdat we trots zijn op onze klanten. En omdat we met heel veel passie en plezier voor hen werken. We werken voor diverse opdrachtgevers in uiteenlopende branches.

Aan ieder project, klein of groot, werken we met volle passie en 100% gedrevenheid. Met veel trots presenteren wij hieronder een greep uit onze opdrachtgevers waarvoor wij op dit moment werken of hebben gewerkt.

Gemeente Appingedam

Spie

Seajacks

PPG

Nam

Gemeente Delfzijl

Zeolyst

Gasunie

Engie

Dac

Boskalis

Bilfinger

Areva

Abb

Siemens

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag over bepaalde diensten van Straalbedrijf Koop? Bent u op zoek naar een offerte voor het stralen of spuiten van bepaalde voorwerpen? Neem gerust contact met ons op!