0596 - 614620      |     custom preset deutsch x  custom preset english x

Nederlands English Deutsch
logo small
 

Mobiel stralen bij Straalbedrijf Koop

Met mobiel straten kunnen wij uw gebouw of ander vast object op locatie bij u stralen. Ideaal als u het zelf niet kunt uitvoeren of kunt demonteren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een scheepsruim, een machinekamer, fabrieksmachines, opslagtanks of damwanden. In deze situatie is mobiel stralen echt heel handig. Wij zijn flexibel en komen zo snel mogelijk bij u op locatie. Dit is een groot voordeel. Hiermee kunt u namelijk veel tijd besparen als het gaat om mobiel stralen.

Voor deze vorm van stralen maken wij gebruik van staalgrit, corundgrit of olivinezand. De te behandelen delen worden vooraf goed van de omgeving afgeschermd en het afval wordt op milieuvriendelijke wijze afgezogen en afgevoerd. Bent u op zoek naar iemand die mobiel kan stralen? Neem gerust contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden.

Stofvrij stralen doet u bij Straalbedrijf koop

In een omgeving waar het veroorzaken van stof uit den boze is, zoals een vloer van een ziekenhuis, garages, fabrieksvloeren en stalroosters maken wij gebruik van onze speciale straalmachine met afzuiginstallatie. Hiermee wordt het stof direct afgezogen zodat er geen stof in de ruimte achterblijft. Deze vorm van opruwen wordt het meest gebruikt bij het voorbewerken van de verschillende afwerkmethoden, maar ook om bijvoorbeeld een antislipeffect te krijgen op gang- en transportpaden.

De stofvrijstaalmachines zijn uitgerust met schoepenwielen of turbines, die het straalmiddel onder een hoek wegslingert. Wilt u meer weten over stofvrij stalen? Neem dan gerust contact met ons op. 

Glasparel stralen | Straalbedrijf kook biedt u kwaliteit

Voor materialen waarbij het stralen in principe de eindbewerking vormt, zoals aluminium, roestvrij staal, koper, maar ook voor meubels maken we gebruik van het zogenaamde glasparelstralen. Dit gebeurt met kleine glasbolletjes. Het resultaat is een oppervlak dat er licht gehamerd uitziet maar desondanks glad blijft. Toepassingsmogelijkheden zijn bijvoorbeeld magnesiumvelgen en cilinderblokken.

Cabinestralen | Wij komen bij u op locatie

Straalbedrijf Koop biedt uitgebreide mogelijkheden waar het gaat om stralen. In onze straalcabine te Delfzijl voeren wij zeer uiteenlopende straalwerkzaamheden uit.

Onze klanten zijn zowel particulieren als bedrijven. We stralen kleine objecten zoals autovelgen tot grotere objecten zoals scheepspompen, damwanden, leidingen en containers. Daarnaast houden wij ons bezig met freeswerkzaamheden, bijvoorbeeld bij het verwijderen van wegmarkeringen. Ook behoort chemisch reinigen tot de mogelijkheden.

Maximaal te behandelen afmetingen (LxBxH): 50 m x14 m x 8,5 m.

Capaciteit van de kranen is 40.000 kg.

 

Onze klanten

Onze klanten verdienen een plek op onze site. Omdat we trots zijn op onze klanten. En omdat we met heel veel passie en plezier voor hen werken. We werken voor diverse opdrachtgevers in uiteenlopende branches.

Aan ieder project, klein of groot, werken we met volle passie en 100% gedrevenheid. Met veel trots presenteren wij hieronder een greep uit onze opdrachtgevers waarvoor wij op dit moment werken of hebben gewerkt.

Gemeente Appingedam

Spie

Seajacks

PPG

Nam

Gemeente Delfzijl

Zeolyst

Gasunie

Engie

Dac

Boskalis

Bilfinger

Areva

Abb

Siemens

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag over bepaalde diensten van Straalbedrijf Koop? Bent u op zoek naar een offerte voor het stralen of spuiten van bepaalde voorwerpen? Neem gerust contact met ons op!