0596 - 614620      |     custom preset deutsch  custom preset english

Nederlands English Deutsch
logo small
 

Maak kennis met ons team

Straalbedrijf Koop is een flexibel ingesteld bedrijf. Dat houdt in dat wij ons proberen aan te passen aan de klanten om hun problemen zo veel mogelijk en ook zo snel mogelijk op te lossen. Sommige problemen zie je aankomen, hierop kun je inspelen door periodiek zaken op te pakken, zoals bijvoorbeeld onderhoud. Maar sommige problemen ontstaan redelijk spontaan, maar belemmeren u aanzienlijk in uw dagelijkse werk. Om die reden plannen wij onze productie niet helemaal vol, maar houden ook ruimte om te schuiven en daarmee kunnen we vaak snel leveren.

Wij zijn er trots op om kwaliteit te leveren, wij leveren graag goede, nette producten af. Veel van onze klanten verlangen dat wij de juiste documentatie en rapportages meeleveren met het werk dat wij uitvoeren. In deze rapportage wordt omschreven welke testen zijn uitgevoerd tijdens de productie om de kwaliteit te garanderen. René Koop is een NACE Level III inspecteur en kan deze testen zelf uitvoeren en verdere inspecties uitvoeren.

Koop

De eigenaren van Koop Straalbedrijf zijn de gebroeders Koop, Jan en René. Jan leidt de productie en zorgt dat alles op rolletjes loopt. Hij stuurt het team aan, overziet de planning en reguleert de productie. Jan is sinds 2018 werkzaam bij Straalbedrijf Koop en heeft een achtergrond in de offshore. René is verantwoordelijk voor de buitenwerken, contact met klanten en de productie. Daarnaast is René zoals gemeld een NACE level III inspecteur en is hij verantwoordelijk voor de kwaliteit en de werkprocessen. René is sinds 2008 werkzaam bij Straalbedrijf Koop.

Straalbedrijf Koop; waar flexibiliteit, kwaliteit en ervaring bij elkaar komen. Daar ontstaan de mooiste projecten, daar wordt het mooiste werk geleverd door een zeer betrokken en ervaren team.

Onze klanten

Onze klanten verdienen een plek op onze site. Omdat we trots zijn op onze klanten. En omdat we met heel veel passie en plezier voor hen werken. We werken voor diverse opdrachtgevers in uiteenlopende branches.

Aan ieder project, klein of groot, werken we met volle passie en 100% gedrevenheid. Met veel trots presenteren wij hieronder een greep uit onze opdrachtgevers waarvoor wij op dit moment werken of hebben gewerkt.

Gemeente Appingedam

Spie

Seajacks

PPG

Nam

Gemeente Delfzijl

Zeolyst

Gasunie

Engie

Dac

Boskalis

Bilfinger

Areva

Abb

Siemens

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag over bepaalde diensten van Straalbedrijf Koop? Bent u op zoek naar een offerte voor het stralen of spuiten van bepaalde voorwerpen? Neem gerust contact met ons op!