0596 - 614620      |     custom preset deutsch  custom preset english

Nederlands English Deutsch
logo small

Conservering van objecten

Neem direct contact op

Natlakken van petrochemische tot levensmiddelen industrie

Ter bescherming tegen corrosie kan Straalbedrijf Koop verschillende soorten coating aanbrengen. Door de grote diversiteit in gebruikte verfsystemen kunnen wij voor elk toepassingsgebied, van petrochemische tot levensmiddelenindustrie, een geschikt coatingadvies samenstellen. Dit doen wij volgens het bestek of in samenwerking met de klant.

Een paar voorbeelden van de mogelijkheden: epoxy coatings, hittebestendige coatings of coatings met een hoge chemische resistentie. Zowel de basislaag (primer) als de tussenlaag en de aflaklaag kunnen wij in elke gewenste (ral)kleur aanbrengen. Ook is het mogelijk een kleur aan te laten maken.

Behalve conventionele lakken kunnen wij ook keramische lakken (voor eventuele hardheidscriteria) aanbrengen. Straalbedrijf Koop kan een coatingrapportage of garantiecertificaat afgeven voor het geleverde werk.

De afmetingen van onze spuitcabine zijn: (LxBxH): 50 m x14 m x 8,5 m. Wij kunnen ook op locatie spuiten.

Vlamverzinken / Schooperen | Straalbedrijf Koop

Straalbedrijf Koop kan een conserveringslaag op oppervlaktes aanbrengen door vlamverzinken of schooperen. Maar ook TSA (aluminiseren) behoort tot de mogelijkheden. Bij deze methoden wordt een zink- of aluminiumdraad in een vlam gesmolten. Het dan vloeibare metaal slaat neer op het te behandelen oppervlak en hecht zich daaraan. De zink- of aluminiumoxidelaag zijn onedeler dan staal en geven daardoor een kathodische bescherming. Dit wil zeggen dat de gespoten laag zich langzaam opoffert en als bescherming dient van de constructie. Het vormt dan ook een bijzonder effectieve manier om roesten tegen te gaan.

Vlamverzinken/schooperen kan overigens alleen toegepast worden op perfect blank materiaal. Het is dan ook het beste dit meteen na het stralen te doen.

Lees hier meer over schooperen / vlamverzinken>>>

Poedercoaten

Poedercoating is een organische deklaag die door elektrostatisch spuiten wordt aangebracht. Het poeder wordt in een oven gemoffeld en vloeit uit tot een stevige coating. Dit kan in meerdere lagen gebeuren.

Poedercoating is een veel gebruikte toepassing voor o.a.: velgen, hekwerken, bordessen, trappen en motorframes.

Poedercoating is milieuvriendelijk omdat er tijdens het aanbrengen geen vluchtige organische dampen vrijkomen en heeft als voordeel dat het na het moffelen meteen kan afkoelen en worden gebruikt.

De afmetingen die wij in onze oven kunnen behandelen zijn (LxBxH): 7 m x 3 m x 3,5 m.

Lees hier meer over poedercoating>>>

Prijsopgave aanvragen

Weten wat de kosten zijn van conserveren van uw project? Klik dan op onderstaande button en vul vervolgens het contactformulier in.

Prijsopgave aanvragen

Onze klanten

Onze klanten verdienen een plek op onze site. Omdat we trots zijn op onze klanten. En omdat we met heel veel passie en plezier voor hen werken. We werken voor diverse opdrachtgevers in uiteenlopende branches.

Aan ieder project, klein of groot, werken we met volle passie en 100% gedrevenheid. Met veel trots presenteren wij hieronder een greep uit onze opdrachtgevers waarvoor wij op dit moment werken of hebben gewerkt.

Gemeente Appingedam

Spie

Seajacks

PPG

Nam

Gemeente Delfzijl

Zeolyst

Gasunie

Engie

Dac

Boskalis

Bilfinger

Areva

Abb

Siemens

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag over bepaalde diensten van Straalbedrijf Koop? Bent u op zoek naar een offerte voor het stralen of spuiten van bepaalde voorwerpen? Neem gerust contact met ons op!