0596 - 614620      |     custom preset deutsch  custom preset english

Nederlands English Deutsch
logo small

Cabinestralen | Wij komen bij u op locatie

Straalbedrijf Koop biedt uitgebreide mogelijkheden waar het gaat om stralen. In onze straalcabine te Delfzijl voeren wij zeer uiteenlopende straalwerkzaamheden uit.

Onze klanten zijn zowel particulieren als bedrijven. We stralen kleine objecten zoals autovelgen tot grotere objecten zoals scheepspompen, damwanden, leidingen en containers. Daarnaast houden wij ons bezig met freeswerkzaamheden, bijvoorbeeld bij het verwijderen van wegmarkeringen. Ook behoort chemisch reinigen tot de mogelijkheden.

Maximaal te behandelen afmetingen (LxBxH): 50 m x14 m x 8,5 m.

Capaciteit van de kranen is 40.000 kg.


 

Prijsopgave aanvragen

Meer weten over onze cabinestralen en welke kosten dit met zich mee brengt? Vul via onderstaande knop ons contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om uw project te bespreken. Bent u liever gelijk op de hoogte van wat wij voor u kunnen betekenen? Schroom dan niet ons te bellen via 0596 - 614620.

Prijsopgave aanvragen

Onze klanten

Onze klanten verdienen een plek op onze site. Omdat we trots zijn op onze klanten. En omdat we met heel veel passie en plezier voor hen werken. We werken voor diverse opdrachtgevers in uiteenlopende branches.

Aan ieder project, klein of groot, werken we met volle passie en 100% gedrevenheid. Met veel trots presenteren wij hieronder een greep uit onze opdrachtgevers waarvoor wij op dit moment werken of hebben gewerkt.

Gemeente Appingedam

Spie

Seajacks

PPG

Nam

Gemeente Delfzijl

Zeolyst

Gasunie

Engie

Dac

Boskalis

Bilfinger

Areva

Abb

Siemens

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag over bepaalde diensten van Straalbedrijf Koop? Bent u op zoek naar een offerte voor het stralen of spuiten van bepaalde voorwerpen? Neem gerust contact met ons op!