0596 - 614620      |     custom preset deutsch  custom preset english

Nederlands English Deutsch
logo small

Mobiel stralen bij u op locatie?

Neem direct contact op

Mobiel stralen door Straalbedrijf Koop

Met mobiel stralen kunnen wij uw gebouw of ander vast of niet verplaatsbaar object op locatie bij u stralen. Ideaal als u het zelf niet kunt uitvoeren of het object niet demonteerbaar is. In dit soort situaties biedt mobiel stralen uitkomst om uw objecten toch te conserveren. Wij stralen zowel beton, staal als hout. Straalbedrijf Koop is uw flexibele partner op het gebied van stralen. Wij komen in overleg zo snel mogelijk bij u op locatie.

 

Objecten waar wij met ons mobiele straalinstallaties komen

Hieronder een aantal voorbeelden van objecten waarvoor wij onze mobiele straalinstallaties inzetten: 

Mobiel stralen - Stralen op locatie


Onze mobiele straalmethode

Voor het mobiel stralen maken wij gebruik van staalgrit, corundgrit of olivinezand. Onze specialisten proberen zo stofvrij mogelijk te werken: Zo worden, indien mogelijk, de te behandelen delen of objecten vooraf goed van de omgeving afgeschermd zodat de omgeving zo min mogelijk last heeft van de werkzaamheden. Daarnaast zorgen wij ervoor dat het afval op milieuvriendelijke wijze wordt afgezogen en afgevoerd. 

Techniek die toegepast wordt

Welke techniek en methode en materiaal wij op een project toepassen, is afhankelijk van het object en het gewenste resultaat. Voorafgaand aan de opdracht bekijken wij dan ook zorgvuldig de situatie. Vervolgens maken wij een offerte op maat. Zo weet u altijd van te voren waar u aan toe bent. 

 

Prijsopgave aanvragen

Bent u op zoek naar iemand die mobiel kan stralen? Klik op onderstaande knop en neem contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden.

Prijsopgave aanvragen

Onze klanten

Onze klanten verdienen een plek op onze site. Omdat we trots zijn op onze klanten. En omdat we met heel veel passie en plezier voor hen werken. We werken voor diverse opdrachtgevers in uiteenlopende branches.

Aan ieder project, klein of groot, werken we met volle passie en 100% gedrevenheid. Met veel trots presenteren wij hieronder een greep uit onze opdrachtgevers waarvoor wij op dit moment werken of hebben gewerkt.

Gemeente Appingedam

Spie

Seajacks

PPG

Nam

Gemeente Delfzijl

Zeolyst

Gasunie

Engie

Dac

Boskalis

Bilfinger

Areva

Abb

Siemens

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag over bepaalde diensten van Straalbedrijf Koop? Bent u op zoek naar een offerte voor het stralen of spuiten van bepaalde voorwerpen? Neem gerust contact met ons op!