0596 - 614620      |     custom preset deutsch  custom preset english

Nederlands English Deutsch
logo small

Glasparel stralen

Neem direct contact op

Glasparel stralen | Straalbedrijf Koop biedt u kwaliteit

Voor materialen waarbij het stralen in principe de eindbewerking vormt, zoals aluminium, roestvrij staal, koper, maar ook voor meubels maken we gebruik van het zogenaamde glasparelstralen. Dit gebeurt met kleine glasbolletjes. Het resultaat is een oppervlak dat er licht gehamerd uitziet maar desondanks glad blijft. Toepassingsmogelijkheden zijn bijvoorbeeld magnesiumvelgen en cilinderblokken.


 

Prijsopgave aanvragen

Meer weten over het laten glasparelstralen van uw object en welke kosten dit met zich mee brengt? Vul via onderstaande knop ons contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om uw project te bespreken. Bent u liever gelijk op de hoogte van wat wij voor u kunnen betekenen? Schroom dan niet ons te bellen via 0596 - 614620.

Prijsopgave aanvragen

Onze klanten

Onze klanten verdienen een plek op onze site. Omdat we trots zijn op onze klanten. En omdat we met heel veel passie en plezier voor hen werken. We werken voor diverse opdrachtgevers in uiteenlopende branches.

Aan ieder project, klein of groot, werken we met volle passie en 100% gedrevenheid. Met veel trots presenteren wij hieronder een greep uit onze opdrachtgevers waarvoor wij op dit moment werken of hebben gewerkt.

Gemeente Appingedam

Spie

Seajacks

PPG

Nam

Gemeente Delfzijl

Zeolyst

Gasunie

Engie

Dac

Boskalis

Bilfinger

Areva

Abb

Siemens

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag over bepaalde diensten van Straalbedrijf Koop? Bent u op zoek naar een offerte voor het stralen of spuiten van bepaalde voorwerpen? Neem gerust contact met ons op!