0596 - 614620      |     custom preset deutsch  custom preset english

Nederlands English Deutsch
logo small

Conservering op locatie

Neem direct contact op

Conservering op locatie

Conservering op locatie betekent dat wij naar onze klanten toegaan om de klus te klaren. Soms is dit noodzaak, omdat transport niet altijd mogelijk is, soms omdat het simpelweg te groot is voor onze spuitcabine.

Het betekent ook dat uw werk zo min mogelijk gehinderd wordt en is daarmee de oplossing voor grote projecten die een coating nodig hebben. Wij kunnen stralen en spuiten op locatie en daarmee het hele project goed afronden.

Uw object op locatie laten conserveren?

Neem contact met ons op vraag direct een offerte aan!

Prijsopgave aanvragen

 

Conservering op locatie bij klant


Hoe gaat het conserveren op locatie in zijn werk?

Wij kunnen met eigen materieel zoals mobiele straalcontainers, compressors en spuitinstallaties naar de klant komen om onderdelen te bewerken op locatie. Bij het uitvoeren van klussen op locatie houden wij ons aan geldende milieu- en veiligheidsvoorschriften. 

Bij risico volle taken worden risico inventarisaties opgesteld en bovendien werken wij met VCA gecertificeerd personeel.

Voorop staat dat het werk kwalitatief goed uitgevoerd wordt, waarbij u zo min mogelijk hinder ondervindt. Veelal vragen deze projecten om een gedegen voorbereiding. 

 

Veel voorkomende projecten

Het conserveren op locatie begint bij het stralen van het object. Vervolgens wordt het gestraalde oppervlakte behandeld met een coating. Door uw objecten te conserveren krijgen corrosie en roestvorming geen kans. Objecten en constructies die vaak op locatie geconserveerd worden zijn onder andere:

 

Voersilo conservering

Prijsopgave aanvragen

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en onze ervaring raadplegen om te kijken wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen? Wij kunnen u vertellen waar u rekening mee moet houden en hoe we zo snel mogelijk het project bij u op locatie kunnen afronden.

Vul via onderstaande knop ons contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om uw project te bespreken. Bent u liever gelijk op de hoogte van wat wij voor u kunnen betekenen? Schroom dan niet ons te bellen via 0596 - 614620.

Prijsopgave aanvragen

 

Onze klanten

Onze klanten verdienen een plek op onze site. Omdat we trots zijn op onze klanten. En omdat we met heel veel passie en plezier voor hen werken. We werken voor diverse opdrachtgevers in uiteenlopende branches.

Aan ieder project, klein of groot, werken we met volle passie en 100% gedrevenheid. Met veel trots presenteren wij hieronder een greep uit onze opdrachtgevers waarvoor wij op dit moment werken of hebben gewerkt.

Gemeente Appingedam

Spie

Seajacks

PPG

Nam

Gemeente Delfzijl

Zeolyst

Gasunie

Engie

Dac

Boskalis

Bilfinger

Areva

Abb

Siemens

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag over bepaalde diensten van Straalbedrijf Koop? Bent u op zoek naar een offerte voor het stralen of spuiten van bepaalde voorwerpen? Neem gerust contact met ons op!