0596 - 614620      |     custom preset deutsch  custom preset english

Nederlands English Deutsch
logo small
 

Over Straalbedrijf Koop

Straalbedrijf Koop is hét adres voor (spoed)klussen met korte productietijden en een snelle service! We zijn flexibel en zoeken altijd naar klantgerichte oplossingen.

Naast stationair stralen voeren wij met onze mobiele straalinrichting veel van onze klussen ter plaatse uit. Het stofvrij stralen van vloeren behoort tot de mogelijkheden, naast het glasparelstralen van aluminium en roestvrijstaal. Straalbedrijf Koop is VCA-gecertificeerd en voldoet aan de gestelde veiligheids-, arbo- en milieuregels.

Neem voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgaaf contact met ons op.

 

Onze klanten

Onze klanten verdienen een plek op onze site. Omdat we trots zijn op onze klanten. En omdat we met heel veel passie en plezier voor hen werken. We werken voor diverse opdrachtgevers in uiteenlopende branches.

Aan ieder project, klein of groot, werken we met volle passie en 100% gedrevenheid. Met veel trots presenteren wij hieronder een greep uit onze opdrachtgevers waarvoor wij op dit moment werken of hebben gewerkt.

Gemeente Appingedam

Spie

Seajacks

PPG

Nam

Gemeente Delfzijl

Zeolyst

Gasunie

Engie

Dac

Boskalis

Bilfinger

Areva

Abb

Siemens

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag over bepaalde diensten van Straalbedrijf Koop? Bent u op zoek naar een offerte voor het stralen of spuiten van bepaalde voorwerpen? Neem gerust contact met ons op!