0596 - 614620      |     custom preset deutsch  custom preset english

Nederlands English Deutsch
logo small

Schooperen van materialen

Neem direct contact op

Schooperen / Vlamverzinken

Effectieve corrosiebestrijding door te schooperen. Vroeg of laat krijgt al het staal te maken met roestvorming. Door te schooperen (het aanbrengen van een conserveringslaag op oppervlakten), zorgt u ervoor dat uw staal een langere levensduur krijgt.

Koop Straalbedrijf staat graag voor u klaar voor het schooperen van allerhande materiaal en materieel. Denk bijvoorbeeld aan opleggers, trailers en allerhande staalconstructies.

Uw object laten schooperen?

Neem contact met ons op vraag direct een offerte aan!

Prijsopgave aanvragen

Koop

Wat is schooperen?

Schooperen is het aanbrengen van een zink / aluminium laag dat corrosie tegen gaat en het metaal beschermt tegen roestvorming. Schooperen kan alleen gedaan worden wanneer een materiaal volledig schoon is en geen verf resten bevat.

Schooperen wordt gedaan met een vlam en corrosievast metaal zoals aluminium en zink. Het gloeiende vloeibare metaal wordt met een spuitpistool in een dun laagje aangebracht en zal onmiddellijk stollen in een goed hechtende taaie laag. Hoewel op aluminium en zink ook roestvorming kan plaatsvinden, is deze een stuk minder schadelijk dan de roestvorming op bijvoorbeeld staal. Met aluminium en zinklagen wordt het metaal beschermd en de levensduur verlengd.

Belangrijk om te weten:

 

Schooperen kosten

Voordelen van schooperen / Vlamverzinken

Kosten Schooperen: Prijsopgave aanvragen

Meer weten over het laten schooperen / vlamverzinken van uw object en welke kosten dit met zich mee brengt? Vul via onderstaande knop ons contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om uw project te bespreken. Bent u liever gelijk op de hoogte van wat wij voor u kunnen betekenen? Schroom dan niet ons te bellen via 0596 - 614620.

Prijsopgave aanvragen

Onze klanten

Onze klanten verdienen een plek op onze site. Omdat we trots zijn op onze klanten. En omdat we met heel veel passie en plezier voor hen werken. We werken voor diverse opdrachtgevers in uiteenlopende branches.

Aan ieder project, klein of groot, werken we met volle passie en 100% gedrevenheid. Met veel trots presenteren wij hieronder een greep uit onze opdrachtgevers waarvoor wij op dit moment werken of hebben gewerkt.

Gemeente Appingedam

Spie

Seajacks

PPG

Nam

Gemeente Delfzijl

Zeolyst

Gasunie

Engie

Dac

Boskalis

Bilfinger

Areva

Abb

Siemens

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag over bepaalde diensten van Straalbedrijf Koop? Bent u op zoek naar een offerte voor het stralen of spuiten van bepaalde voorwerpen? Neem gerust contact met ons op!