0596 - 614620      |     custom preset deutsch x  custom preset english x

Nederlands English Deutsch
logo small
 

Offshore

Ook offshore kunnen wij onze diensten uitvoeren. Wij hebben mensen in dienst met de juiste kwalificaties zoals BOSIET, NOGEPA, GWO. Wij hebben ervaring in het werken voor zowel de olie- en gasindustrie als voor verschillende projecten in de offshore wind.

Vraag desgewenst om onze kwalificaties en referenties aangaande deze werkzaamheden.

De werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de geldende klantspecificaties waarbij de kwaliteitseisen worden gehaald en worden vastgelegd in de juiste QA/QC documentatie zoals deze door de klant is gewenst. Deze documentatie wordt door een NACE level III inspecteur gecontroleerd. Veiligheid speelt een belangrijke rol offshore en voor de uitvoering van de werkzaamheden worden uitgebreide risicoanalyses, -inventarisaties en werkprocedures opgesteld. Werk methodes en procedures worden samengevat in een plan van aanpak en dit vormt de basis voor de werkzaamheden.

 

 

Onze klanten

Onze klanten verdienen een plek op onze site. Omdat we trots zijn op onze klanten. En omdat we met heel veel passie en plezier voor hen werken. We werken voor diverse opdrachtgevers in uiteenlopende branches.

Aan ieder project, klein of groot, werken we met volle passie en 100% gedrevenheid. Met veel trots presenteren wij hieronder een greep uit onze opdrachtgevers waarvoor wij op dit moment werken of hebben gewerkt.

Gemeente Appingedam

Spie

Seajacks

PPG

Nam

Gemeente Delfzijl

Zeolyst

Gasunie

Engie

Dac

Boskalis

Bilfinger

Areva

Abb

Siemens

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag over bepaalde diensten van Straalbedrijf Koop? Bent u op zoek naar een offerte voor het stralen of spuiten van bepaalde voorwerpen? Neem gerust contact met ons op!