0596 - 614620      |     custom preset deutsch  custom preset english

Nederlands English Deutsch
logo small

Stofvrij stralen

Neem direct contact op

Stofvrij stralen

In een omgeving waar het veroorzaken van stof uit den boze is, zoals een vloer van een ziekenhuis, garages, fabrieksvloeren en stalroosters maken wij gebruik van onze speciale straalmachine met afzuiginstallatie. Hiermee wordt het stof direct afgezogen zodat er geen stof in de ruimte achterblijft. Deze vorm van opruwen wordt het meest gebruikt bij het voorbewerken van de verschillende afwerkmethoden, maar ook om bijvoorbeeld een antislipeffect te krijgen op gang- en transportpaden.

De stofvrijstaalmachines zijn uitgerust met schoepenwielen of turbines, die het straalmiddel onder een hoek wegslingert.

Stofvrij stralen: reiniging en ruwer maken van oppervlakten

Bij stofvrij stralen worden oppervlakten zowel schoon gestraald als ruwer gemaakt. Oude lagen zoals slijtlagen, cementsluiers, of coatings worden verwijderd. Na het stofvrije stralen zijn de oppervlakten direct bewerkbaar voor een volgende coating. Stofvrij stralen zorgt voor een zeer efficiënte manier van werken zonder wachttijden. Perfect voor plekken waar tijd en reinheid van uitzonderlijk belang zijn.

Stofvrij stralen

Voordelen stofvrij stralen

Stofvrij stralen kosten: prijsopgave aanvragen

Meer weten over onze stofvrij stralen en welke kosten dit met zich mee brengt? Vul via onderstaande knop ons contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om uw project te bespreken. Bent u liever gelijk op de hoogte van wat wij voor u kunnen betekenen? Schroom dan niet ons te bellen via 0596 - 614620.

Prijsopgave aanvragen

Onze klanten

Onze klanten verdienen een plek op onze site. Omdat we trots zijn op onze klanten. En omdat we met heel veel passie en plezier voor hen werken. We werken voor diverse opdrachtgevers in uiteenlopende branches.

Aan ieder project, klein of groot, werken we met volle passie en 100% gedrevenheid. Met veel trots presenteren wij hieronder een greep uit onze opdrachtgevers waarvoor wij op dit moment werken of hebben gewerkt.

Gemeente Appingedam

Spie

Seajacks

PPG

Nam

Gemeente Delfzijl

Zeolyst

Gasunie

Engie

Dac

Boskalis

Bilfinger

Areva

Abb

Siemens

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag over bepaalde diensten van Straalbedrijf Koop? Bent u op zoek naar een offerte voor het stralen of spuiten van bepaalde voorwerpen? Neem gerust contact met ons op!