0596 - 614620      |     custom preset deutsch  custom preset english

Nederlands English Deutsch
logo small

Constructie schilderen

Neem direct contact op

Constructie schilderen

Straalbedrijf Koop is hét klantgerichte adres voor constructieschilderen, zowel op regiebasis als voor aangenomen werk. Eerst vindt een voorbehandeling van het oppervlak plaats door handmatig te ontroesten of door stralen.

Daarna coaten we het materiaal ter plaatse door middel van handmatige applicatie, maar ook door te spuiten. Hierbij worden alle geldende milieureglementen en veiligheidseisen in acht genomen welke zijn opgenomen in het milieu en veiligheidsplan.

U kunt Straalbedrijf Koop ook inschakelen als het materiaal alleen bijgewerkt hoeft te worden.

Uw constructie laten schilderen?

Weten wat de kosten zijn van het schilderen van de constructie van uw project? Klik dan op onderstaande button en vul vervolgens het contactformulier in. Nadat u het formulier ingevuld heeft, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Prijsopgave aanvragen

Onze klanten

Onze klanten verdienen een plek op onze site. Omdat we trots zijn op onze klanten. En omdat we met heel veel passie en plezier voor hen werken. We werken voor diverse opdrachtgevers in uiteenlopende branches.

Aan ieder project, klein of groot, werken we met volle passie en 100% gedrevenheid. Met veel trots presenteren wij hieronder een greep uit onze opdrachtgevers waarvoor wij op dit moment werken of hebben gewerkt.

Gemeente Appingedam

Spie

Seajacks

PPG

Nam

Gemeente Delfzijl

Zeolyst

Gasunie

Engie

Dac

Boskalis

Bilfinger

Areva

Abb

Siemens

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag over bepaalde diensten van Straalbedrijf Koop? Bent u op zoek naar een offerte voor het stralen of spuiten van bepaalde voorwerpen? Neem gerust contact met ons op!