0596 - 614620      |     custom preset deutsch  custom preset english

Nederlands English Deutsch
logo small

Wij hebben voor verschillende Nederlandse, Engelse en Duitse opdrachtgevers werkzaamheden offshore uitgevoerd. Voor deze werkzaamheden is een uitgebreid veiligheidsplan opgesteld om te kunnen voldoen aan de hoge eisen die offshore worden gesteld. Alle mensen die offshore werkzaamheden verrichten zijn getraind volgens o.a. BOSIET, NOGEPA en GWO. 
 
De te volgen procedures en kwaliteitsnormen worden beschreven in een workmethod statement welke door de klant wordt goedgekeurd. Ook zijn hierin de manier en layout van kwaliteitsrapportages verwerkt, zodat duidelijk is voor de opdrachtgever wat deze hiervan kan verwachten. 

Wij nodigen u uit om onze kwalificaties en referenties op te vragen voor deze werkzaamheden. 

Onze klanten

Onze klanten verdienen een plek op onze site. Omdat we trots zijn op onze klanten. En omdat we met heel veel passie en plezier voor hen werken. We werken voor diverse opdrachtgevers in uiteenlopende branches.

Aan ieder project, klein of groot, werken we met volle passie en 100% gedrevenheid. Met veel trots presenteren wij hieronder een greep uit onze opdrachtgevers waarvoor wij op dit moment werken of hebben gewerkt.

Gemeente Appingedam

Spie

Seajacks

PPG

Nam

Gemeente Delfzijl

Zeolyst

Gasunie

Engie

Dac

Boskalis

Bilfinger

Areva

Abb

Siemens

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag over bepaalde diensten van Straalbedrijf Koop? Bent u op zoek naar een offerte voor het stralen of spuiten van bepaalde voorwerpen? Neem gerust contact met ons op!