0596 - 614620      |     custom preset deutsch  custom preset english

Nederlands English Deutsch
logo small

Stralen en spuiten

Op onze locatie in Delfzijl werken wij zowel voor particulieren als voor bedrijven. Wij bewerken onderdelen die zo klein zijn als een lucifersdoosje tot en met vrachtwagentrailers of sluisdeuren. Ook hebben wij de mogelijkheid onderdelen op ons terrein van 10.000 m2 op te slaan voor klanten en op afroep te behandelen. Wij zijn een flexibel en klant georiënteerd bedrijf. Dit is niet zomaar een losse kreet, dit houdt in dat wij ons zoveel als mogelijk willen aanpassen aan de wensen die onze klanten hebben. Bijvoorbeeld op het gebied van levertijd of advies op maat voor een speciaal project. Hierbij staan overleg en eerlijke communicatie hoog in het vaandel.

Ook boten en jachten kunnen wij behandelen. Wij kunnen uw onderwaterschip voorzien van een systeem van primer tot en met anti-fouling. Wij zitten dicht bij open water wat het transport vergemakkelijkt. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Onze klanten

Onze klanten verdienen een plek op onze site. Omdat we trots zijn op onze klanten. En omdat we met heel veel passie en plezier voor hen werken. We werken voor diverse opdrachtgevers in uiteenlopende branches.

Aan ieder project, klein of groot, werken we met volle passie en 100% gedrevenheid. Met veel trots presenteren wij hieronder een greep uit onze opdrachtgevers waarvoor wij op dit moment werken of hebben gewerkt.

Gemeente Appingedam

Spie

Seajacks

PPG

Nam

Gemeente Delfzijl

Zeolyst

Gasunie

Engie

Dac

Boskalis

Bilfinger

Areva

Abb

Siemens

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag over bepaalde diensten van Straalbedrijf Koop? Bent u op zoek naar een offerte voor het stralen of spuiten van bepaalde voorwerpen? Neem gerust contact met ons op!