0596 - 614620      |     custom preset deutsch  custom preset english

Nederlands English Deutsch
logo small

Werk op locatie

Ook voeren wij onze werkzaamheden uit op locatie. Dit houdt in dat wij straal- en coatingwerkzaamheden uitvoeren op het fabrieksterrein van de klant. Hiervoor hebben wij gespecialiseerde apparatuur, zoals straalketels, waarmee we naast conventioneel gritstralen ook stofarm of met waternevel kunnen stralen. Ook zijn er oplossingen om in ATEX zones te stralen of te ontroesten. Wij zijn zelf in het bezit van de materialen en kunnen daarom vaak snel schakelen. Wij werken volgens geldende veiligheidsnormen en al ons personeel is VCA gecertificeerd.

Ook voeren wij schilderwerkzaamheden uit voor onze opdrachtgevers. Wij nemen klussen aan, maar kunnen ook werkzaamheden op regie uitvoeren. Ook hierbij staat voorop dat wij eerlijke en open communicatie belangrijk vinden in relatie tot de klant en dat wij ons flexibel en klant georiënteerd opstellen.

Onze klanten

Onze klanten verdienen een plek op onze site. Omdat we trots zijn op onze klanten. En omdat we met heel veel passie en plezier voor hen werken. We werken voor diverse opdrachtgevers in uiteenlopende branches.

Aan ieder project, klein of groot, werken we met volle passie en 100% gedrevenheid. Met veel trots presenteren wij hieronder een greep uit onze opdrachtgevers waarvoor wij op dit moment werken of hebben gewerkt.

Gemeente Appingedam

Spie

Seajacks

PPG

Nam

Gemeente Delfzijl

Zeolyst

Gasunie

Engie

Dac

Boskalis

Bilfinger

Areva

Abb

Siemens

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag over bepaalde diensten van Straalbedrijf Koop? Bent u op zoek naar een offerte voor het stralen of spuiten van bepaalde voorwerpen? Neem gerust contact met ons op!